На блиц

У последње време постали смо мајстори у блиц излетима. Такав излет траје не дуже од 12 сати, организује се спонтано и имате неких сат времена да се спакујете па да кренете. Ево фото чланак и три наша излета.

  • Дивчибарски излет #1 Оно кад одлучите да до Дивчибара имате само 35 km. Крећете око 11:30 враћате се 19:30 – пикник на трави, шетње на ногама, шетње у носиљци, ручак, један врх – 8 сати.
  • Чачанска киша. Оно кад господин тата иде у петак поподне, пословно у други град. Цео дан пада киша а ви сте кући са дететом. 100 km. Крећете око 15:30 враћате се у 23:30. Вожња колима ибарском магистралом по киши, касни ручак у Горњем Милановцу, тата решава пословне ствари, посета ДМ дрогерији, шетња по центру Чачка, изложба фотографија, куповина једне лепе књиге, кафа у посластичарници за другарицом, шетња кроз кишу број 2 – све укупно 8 сати.
  • Дивчибарски излет #2 Оно кад после ручка решите да посетите пријатеље на викендици. У сред радне недеље и морате да се вратите. Опет 35 km. Kрећете у среду око 19 враћате се у 7:30 изјутра у четвртак. Успорена вожња јер дете не зна да ли ће да поврати или је ипак врућина, за вечеру дивље јагоде директно са жбуна, ноћна шетња у носиљци по Дивчибарској околини, посматрање свитаца и пуног месеца – 12,5 сати.

Dodaj komentarz jako pierwszy