Мале Јесење Радионице

Мале Јесење Радионице ја циклус радионица под заједничком темом Јесен. Радионице ће водити маме блогерке илити блогери родитељи, за своју децу.

SI_20140923_132638

Тема Јесен подељена је на три области. Док траје пројекат, сваког месеца родитељи који одлуче да учествују у заједничком обрађивање главне теме, требали би да објаве бар један текст у којем би реферисали шта су радили заједно са децом. Нема ограничења за узраст детета. Ја крећем са дететом од годину дана (у моменту трајања МЈР прославићемо први рођендан), а другарица са блога ПчелицаРелица има две године. Наравно, свака од нас ће одабрати активности одговарајуће узрасту детета. Можете да одведете дете у шуму, да певате неку песмицу везану за јесен, да цртате, лепите, кувате, учите боје и друге појмове итд. Шта год вам падне на памет и наравно за шта је ваше дете расположено.

Области:

  • Карактеристике јесени (шта је то годишње доба, време, боје, људи и јесен…) до 23. октобра
  • Јесења флора (лишће, плодови, кестење, поврће, воће, печурке…) до 23 новембра
  • Јесења фауна (одлазак птица, спремање залиха хране, спремање за зимски сан, дивље животиње…)

Блогови који желе да учествују о овом првом и сигурно не последњем циклусу радионица, нека се јаве преко контакт формуле. Рок за пријаву је 4. октобар до поноћи. 5. октобра у овом тексту објавићу списак блогова који учествују. Ако немаш блог а желиш да учествујеш и поделиш са другима своје идеје за провођење времена са дететом, пријави се,  твоје текстове ћу објавити на овом блогу као гостујуће.

Списак блогова:

2 Komentarzy

  • […] Ideju sam videla od mama blogerki koje ovo pokreću – mame sa bloga Pčelica Relica i mame sa bloga Beba.ptica.rs. […]

  • […] Pre nekog vremena sam pozvana da radim “Male jesenje radionice”. Mame blogerke su se udružile u ovaj mali projekat jer, naposletku, zajedno je lakše. Zaista prija kad te neko malo pogura i da ideju šta i kako dalje, ali i potvrdu da nisi sasvim luda što googlaš i čitaš i radiš i pišeš i šta sve još ne. Pa, ili bar nisam sama u tom ludilu 🙂 što je opet olakšanje. Svakako je došlo kao poručeno pošto jesam planirala da posvetimo malo više pažnje jeseni i godišnjim dobima. Njihove radionice možete ispratiti kod Mame iz magareće klupe, Pčelice Relice i Kasijo Bebe. […]

Dodaj komentarz