Креативан сет – вреди имати

Увек сам волела да припремам разне активности за ћерку. Нешто да смислим, сетим се шта сам ја волела да радим док сам била мала или нађем инспирацију на интернету. Припремим материјал и урадимо нешто интересантно заједно. Али деси се да имаш лошији дан, немаш времена, дете се изненада разболело и остаје кући или је лоше време а ти не знаш шта ћеш сад.

Зато волим понекад да имам спремно готово решење које даје радост детету а мени време да саберем мисли, попијем кафу или урадим нешто по кући. Први такав креативни сет добили смо од тетке за Нову годину. И ово је идеалан поклон за мале уметнике који развијају спретност прстића и воле да после свог рада виде конкретан ефекат. Готов колаж можете да окачите у соби као украс.

Сет намењен за децу од 3 до 6 година. У кутији добијате четири мала сета за прављење колажа, подлогу, помпон лоптице, дугмиће, тракице, налепнице, лепак и упутство. Значи ништа више вам не треба. За прављење првог колажа ћерци, која је тада имала 3 године и 2 месеца, требала је помоћ. Следећи колажи ишли су много лакше. Кад смо потрошили први сет, добили  смо други. Овај нам је спашавао време после богиња кад није ишла у вртић. Из друге кутије имамо још два сета.

ПС: Наравно можете да припремите сличан сет сами па да га чувате за „црне дане“.

ПС2: А у празној кутији чувамо сада ћеркине цртеже 🙂

Dodaj komentarz jako pierwszy