дрвени лаптоп

DSC08577

Овакав дрвени лаптоп видела сам пре скоро годину дана негде у некој интернет продавници. Идеја ми се учинила одлична али цена лаптопа превисока. Тако да чим сам стигла код родитеља у Варшаву ангажовала сам оца да направимо један дрвени лаптоп за Касију.

Дете прати родитеље и да се не лажемо често види нас како користимо наше рачунаре, ето таква карактеристика времена у коме живимо. Друга ствар, желела сам да набавим за Кас неку таблу за писање кредом. Пошто нисам знала у какав стан ћемо се преселити и колико ће бити места за дечије зезалице, нисам хтела да купујем стојећу таблу, а мала је волела да црта кредом.

Тако је деда почео  да припрема лаптоп у августу који је стигао до нас тек у октобру. Касија је од почета волела лаптоп, а у послење време добила је и магнетна слова, која имитирају дугмиће, што је проширило спектар могућности заједничке забаве.

На месту монитора лаптопа залепљена је табла фолија по којој се одлично пише кредом, а простор за тастатуру офарбан је црном, магнетном табла бојом по којој може да се пише а и која прихвата магнетна слова. Место за контролу миша служи као место за чување креде. Већ 2 месеца Кас са радошћу користи свој ручно рађени лаптоп, на ком како каже: ради!

2 Komentarzy

 • јануар 3, 2016

  Marija

  Prelepo ♥
  Svaka čast dedi

 • јануар 6, 2016

  Snežana

  Oduševljena sam…